Національний університет харчових технологій

Шевченко Олександр Юхимович   Шевченко Олександр Юхимович - ректор НУХТ, професор, д.т.н.

   Національний університет харчових технологій – єдиний в Україні вищий технічний заклад освіти, який здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів — від молодшого спеціаліста до магістра – за 215 освітніми програмами для харчової, фармацевтичної й інших галузей промисловості.

   Всього у навчальному комплексі Національного університету харчових технологій здобувають знання близько 30 тисяч студентів і слухачів. У навчальному процесі задіяні понад 150 докторів наук та професорів, більше 450 кандидатів наук. Серед них – члени НАН України та галузевих академій, лауреати Державної премії України, заслужені діячі науки і техніки та працівники освіти. До послуг студентів — науково-технічна бібліотека, їдальні та буфети, студентські спортивно-оздоровчі табори на Чорному морі та в Прикарпатті, студмістечко, навчально-спортивний комплекс із сучасним басейном, Центр культурного та естетичного виховання. В університеті створені всі умови для творчого та фізичного розвитку студентів: працюють численні гуртки художньої самодіяльності, творчі колективи, команди КВК, спортивні секції.

   Навчання у Національному університеті харчових технологій – гарантія якісної підготовки, яка базується на останніх світових досягненнях галузі. Заслужений авторитет університету і висока кваліфікація його фахівців – запорука стовідсоткового працевлаштування, тож випускники Національного університету харчових технологій користуються значним попитом у різних галузях господарства й успішно будують свою кар’єру.

Адреса:
01033, Україна, м. Київ, вул. Володимирська, 68
Тел.: (044) 289-95-55
Факс: (044)289-01-02       
E-mail: info@nuft.edu.ua
www.nuft.edu.ua