ТОВ «Шоколадна компанія «МиР»

Хмара Сергій Григорович - генеральний директор ТОВ "ШК "МиР"            

ТОВ «Шоколадна компанія «МиР» - підприємство, що виробляє широкий асортимент шоколадних та кондитерських напівфабрикатів, серед яких різноманітні види покриттів, елементи декору (краплі шоколадні та кондитерські, крихта тощо), пасти та наповнювачі жирової природи.

Компанія була заснована у 2002 році як єдине підприємство в Україні з виробництва індустріального шоколаду та глазурі для кондитерської та молокопереробної промисловості. В 2004 році був заснований департамент технологічної підтримки замовників продукції як поєднувальна ланка між виробничо-технічним відділом фабрики та споживачем-виробником. Цей департамент і до цього часу обумовлює високу ефективність співпраці з ТОВ «Шоколадна компанія «МиР» та надає технологічну підтримку на всіх етапах постановки продукції на підприємствах-замовниках.

Компанія приділяє високу увагу якості продукції, постійному її вдосконаленню та інвестує великі кошти в розробку та впровадження нових видів продукції.

Якщо до цього додати сировину та обладнання від провідних світових виробників, сучасну науково-дослідну лабораторію та оперативний логістичний центр, то в обличчі ТОВ «Шоколадна компанія «МиР» всі виробники кондитерської та молокопереробної промисловості мають надійного партнера для розвитку та підтримки бізнесу.

Адреса:

49010, м. Дніпропетровськ, вул. Марії Кюрі, 5

тел.: (056) 3701542

факс: (056) 7911598