ТОВ "Ажур Фроузен Фуд"

Маслова Оксана Володимирівна - генеральний директор ТОВ "Ажур Фроузен Фуд"

Основним напрямком діяльності компанії є виробництво і реалізація морозива торговельної марки «Ажур». До продуктового портфелю входять також заморожені продукти ТМ «Ажур». Для виробництва морозива, яке постачається компанією ТОВ «АЖУР ФРОУЗЕН ФУД», використовуються виробничі потужності заводів групи компаній «Еліт» - унікальні комплекси замкненого циклу, що не мають аналогів як в Україні, так і в Європі. Технології виробничого процесу є найбільш передовими в галузі. Виробництво повністю автоматизоване та складається з найсучаснішого обладнання від провідних світових виробників. Вся продукція виготовляється винятково згідно ДСТУ та відзначається бездоганним рівнем якості. При виробництві морозива чітко дотримуються стандарти системи менеджменту якості та безпеки продуктів харчування, прописаних стандартами ISO 9004:2000 та ISO 22000. Наші продукти відзначено багатьма нагородами українських та міжнародних дегустаційних конкурсів, проте найвищою нагородою для нас залишається любов і відданість споживачів, за словами яких смак морозива «Ажур» «знайомий з дитинства!».

Адреса:                                                                                     04210,м. Київ, Оболонська набережна, буд.7, корпус 3, офіс 1