ТОВ «Хладопром»

Долішний Володимир Михайлович – директор ТОВ "Хладопром"

   Основна діяльність – виробництво та оптова торгівля морозивом.
Підприємство має виробничий цех потужністю 25 тонн морозива на зміну, холодильник на 16 тис. тонн, для розширення мережі торгівлі морозивом систематично придбаються холодильні прилавки і передаються в оренду підприємствам і приватним підприємцям, які торгують морозивом торгової марки „Хладик”.

   При виробництві морозива в ТОВ “Хладопром” використовуються як нові прогресивні технологічні процеси (особливо це потрібне при виробництві нових видів морозива, нетрадиційних), так і традиційні, що використовуються та зберігаються десятиріччями. Таким чином, викристалізовується все краще, що накопичене спеціалістами цієї галузі на протязі багатьох років.

   В 2011-2012 році виробничий цех ТОВ “Хладопром” був повністю модернізований. Тепер це – нове підприємство європейського зразку.

   Виробничий цех ТОВ “Хладопром” – високомеханізований та автоматизований підрозділ, процес виробництва закритий, що забезпечує додержання санітарних вимог, чистоти продукції на кожній стадії виробництва, контроль за додержанням його параметрів за допомогою контрольно-вимірювальних приладів та автоматизації. Прилади повірені (калібровані) та атестовані.


   Вся сировина, що використовується при виготовленні морозива, являється натуральною, без синтетичних домішок, екологічно чистою приймається тільки з супроводжувальними документами по якості відповідно до Закону України “Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини”. На підприємстві суворо виконуються вимоги безпеки, передбачені «Санітарними правилами для підприємств по виготовленню морозива», про що свідчать акти перевірок міської та районної СЕС.

Адреса:
61099, Україна,м. Харків, Харківська обл, вул. Хабарова, 1
Тел. (057) 754-44-40
E-mail: info@khladoprom.com.ua
          www.khladoprom.com.ua