Шановні колеги!

Від імені Асоціації українських виробників

«Морозиво і заморожені продукти»

та від себе особисто щиро вітаю всіх із

Всесвітнім днем охолодження!

 

 

Професійне свято відзначають усі, хто має відношення до компаній та підприємств, діючих у галузі холодозабезпечення: виробникам, інжиніринговим та інсталяційним компаніям, продавцям, імпортерам та експортерам сучасного холодильного устаткування які роблять свій внесок у розвиток холодильної галузі України та виведенню вітчизняних виробників і компаній на міжнародний ринок обладнання, технологій та послуг.

На сьогодні холодильне обладнання має велике значення в нашому повсякденному житті. Воно допомагає нам утримувати всі продукти харчування в свіжому вигляді, в спекотну жару охолоджувати напої і заморожувати морозиво. Холодильне обладнання затребуване і в фармацевтиці, у флористиці і багато ще де.

Усе це здійснюється завдяки впровадженню єдиних стандартів якості та застосуванню сучасного холодильного устаткування, модернізації нормативно-правових актів, які містять обов'язкові вимоги у промисловій, торговій, побутовій сферах

Шановні колеги, нехай Ваша наполегливість, енергія і оптимізм завжди йдуть в ногу з часом. Бажаємо якнайбільше цікавих проектів, вигідних замовлень, зростання і процвітання Вашому бізнесу!

З повагою,

Президент 
Асоціації українських виробників 
«Морозиво і заморожені продукти» 
І.І. Бартковський