Шановні пані та панове!

Від імені Асоціації українських виробників

«Морозиво і заморожені продукти»

та від себе особисто щиро вітаю підприємства, учбові та наукові установи, що входять до її складу з нагоди

19-річчя від дня заснування!

 
    Ваш вклад в розвиток харчової галузі України став яскравим прикладом плідної і наполегливої праці, помноженої на високий професіоналізм. Впевнений, що наша спільна робота і надалі допомагатиме вирішувати поставлені завдання та досягати намічених цілей.
    Підприємства харчової і переробної промисловості активно працюють над підвищенням технічного рівня виробництва, оновленням асортименту продукції, а також введенням новітніх технологій, що сприятиме поліпшенню якості харчових продуктів.
    Роки спільної співпраці підприємств у складі Асоціації продемонстрували підвищення технічного рівня виробництва, оновлення асортименту продукції, а також, впровадження новітніх технологій для для покращення якості харчових продуктів.
    Значний внесок у розвиток та удосконалення технологій виробництва роблять фахівці учбових і наукових закладів, супутніх галузей. Здебільшого завдяки їм, на ринку харчової індустрії з’являється нова конкурентоспроможна продукція, холодильне та технологічне обладнання.
    Завдяки послідовній та багатогранній діяльності Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» стало можливим ефективно захищати інтереси вітчизняного виробника як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках, підвищувати зацікавленість до української продукції, розширюючи географію її споживання.
    Тож щиро бажаю всім наснаги та подальших успіхів у Вашій дуже корисній і потрібній роботі.
 
Президент
Асоціації українських виробників
«Морозиво і заморожені продукти»
І.І. Бартковський