Шановний Анатолію Івановичу!

Від імені Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти" та від себе особисто щиро вітаю Вас та всіх співробітників Національного університетуї харчових технологій

- з 135 річницею від дня заснування!

 
   Національний університет харчових технологій – потужний навчально-науковий комплекс, знаний і глибоко шанований не лише в Україні, але й далеко за її межами. Це вищий технічний заклад освіти, у якому здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів – від «молодшого спеціаліста» до «магістра» – для високотехнологічних галузей економіки.
   Завдяки зусиллям професорсько-викладацького складу поліпшується наукова база, запроваджуються нові спеціальності, здійснюються послідовні кроки на шляху до інтеграції в європейський та світовий освітній простір. Це університет, у якому створений замкнений цикл доуніверситетської, ступеневої та післядипломної підготовки і перепідготовки фахівців. До складу комплексу входять 2 Навчально-наукові інститути, 5 факультетів, 2 Інститути післядипломної освіти, 7 філій і 11 коледжів, які розташовані у різних містах України. На сьогодні у НУХТ здобувають знання близько 25 тисяч студентів і слухачів. У навчальному процесі задіяні понад 150 докторів наук та професорів, більше 480 кандидатів наук. Серед них 21 член НАН України та галузевих академій, 19 лауреатів Державної премії України, 16 заслужених діячів науки і техніки та заслужених працівників освіти.
   Плідна співпраця між Національним університетом харчових технологій та Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» є яскравим прикладом який сприяє розвитку виробництва харчових продуктів в нашій країні. Завдяки такий співпраці виробництва з наукою на сьогодні галузь виробляє безпечну та якісну продукцію на базі національних стандартів, новітніх методик контролю якості та безпечності м`ясної, молочної та іншої харчової продукції.    Бажаю Вам і Вашому колективу, міцного здоров’я, щастя, життєвих радощів, благополуччя, оптимізму та успіхів у науковій та професійній діяльності!    Нехай доля дарує Вам нові досягнення, нові враження, нові здобутки та перемоги, а ваша праця завжди буде потрібною і корисною, успіхи – вагомими та переконливими!


З повагою,
Президент
Асоціації українських виробників
«Морозиво і заморожені продукти»
І.І. Бартковський