Інформація Держпродспоживслужби України

   На запит органічного сектору Міжнародною благодійною організацією "Інформаційний центр "Зелене досьє" за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України розроблені Методичні рекомендації до маркування органічних харчових продуктів та кормів.

   Вони містять законодавчі вимоги до маркування органічної продукції з урахуванням загальних вимог до маркування харчових продуктів, вимоги до маркування імпортованих харчових продуктів, а також настанови до використання державного логотипу України для маркування органічної продукції.

   Проект рекомендацій було презентовано та обговорено під час круглого столу "Маркування та торгівля органічними продуктами", що відбувся 19 липня 2019 року. Рекомендації допрацьовані.

   Додатково у вкладенні можна ознайомитися з Методичними рекомендаціями до маркування органічних харчових продуктів та кормів.