РОБОТА АУВМ і ЗП НАД НОРМАТИВНО-ТЕХНІЧНОЮ ДОКУМЕНТАЦІЄЮ



Асоціація українських виробників  "Морозиво і заморожені продукти" розробила:
 

- ДСТУ 4733:2007 “Морозиво    молочне,   вершкове,   пломбір.  Загальні технічні умови”.
 
- ДСТУ 4734:2007 “ Морозиво   плодово-ягідне,  ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови”.
 
- ДСТУ 4735:2007 “Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови”.
 
- ДСТУ 7623:2014 "Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умови".
 
- А також розробила Зміни №1 до вищезазначених трьох національних стандартів на морозиво

• "Типову технологічну інструкцію з виробництва морозива молочного, вершкового, пломбір; плодово-ягідного, ароматичного, щербету, льоду; морозива з комбінованим складом сировини "ТТІ 31748658-1-2007" до вищезазначених трьох національних стандартів.

 

   Спільно з Технологічним інститутом молока та м’яса УААН:

- ДСТУ 6028:2008 “Напівфабрикати з м’ясом в тістовій оболонці. Загальні технічні умови”.

• "Типову технологічну інструкцію з виробництва напівфабрикатів з м’ясом в тістовій оболонці заморожених: равіолі, вареники, манти, хінкалі, чебуреки"  ТТІ ДСТУ 6028:2008 до вищезазначеного ДСТУ 6028:2008

• “Методику визначення кісткового залишку в продуктах з м’ясом”

 

Асоціація брала участь у розробці:

- ДСТУ 4437:2005 “Напівфабрикати мясні та мясо-рослинні посічені. Загальні технічні умови”, Зміни №1 та Зміни №2 до вищезазначеного ДСТУ 4437:2005.

- ДСТУ 4837:2007 “Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови”.

-